fbpx

Formular de Înscriere

Formular de înscriere la Programele de Fitness Online

Inainte de a incepe un program de fitness si nutritie personalizat, este necesar să fac o evaluare detaliata si actuala a starii tale de fitness si sanatate. Apoi, pe baza informatiilor relevante, ma asigur ca intreaga ta evolutie in fitness alaturi de mine se va desfasura in conditii optime, fara probleme, pentru a-ti putea atinge obiectivele.

În conformitate cu Legea 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SC MĂDĂGYM SRL prelucrează datele cu caracter personal ale Abonaţilor în vederea îndeplinirii obligaţiilor sale legale precum şi în vederea executării Abonamentelor. În acest sens, SC MĂDĂGYM SRL este înregistrată ca operator de date cu caracter personal, sub nr. 938613994946, în Registrul de Evidentă a Prelucrării de Date cu Caracter Personal al A.N.S.P.D.C.P. 

Prin trimiterea acestui formular, sunteti de acord ca societatea SC MADAGYM SRL cu sediul in Cluj-Napoca str. Edgar Quinet 8, ap. 40, Cod Poștal 400684, județul Cluj, România, să fie autorizată să proceseze datele mele personale introduse în acest formular, precum și datele care sunt colectate în baza de date în următoarele scopuri: 

1. in vederea indeplinirii obligatiilor sale legale precum si in vederea executarii abonamentelor

2. in vederea participarii la campaniile promotionale derulate de catre SC MADAGYM SRL

3. in scop de marketing si publicitate atat in mediul online (social media) cat, prin e-mail, telefon si SMS

4. in vederea desfasurarii de sondaje de opinie a clientilor

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare. 

Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către societatea SC MADAGYM SRL

Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată spre exemplu prin e-mail către office@sergym.ro sau direct la societatea SC MADAGYM SRL

Scroll to top