fbpx

Acasa


TRX

  • Este o combinatie intre antrenamentele de forta si cele cardio, accesibil tuturor persoanelor: atat incepatorilor sau persoanelor in curs de recuperare in urma unei accidentari precum si sportivilor cu experienta;

  • Folosind acest dispozitiv de corzi, antrenametele TRX sunt o modalitate buna de antrenare a principalelor grupe musculare, oferind astfel o dezvoltare armonioasa si echilibrata a intregului corp. Gradul de dificultate al exercitiilor cu TRX are o variabilitate foarte mare (de la simplu, la foarte greu), facandu-l astfel accesibil unei game largi de persoane/sportivi.


 

INDOOR CYCLING

  • Este un antrenament de tip cardio. Desing-ul bicicletelor de indoor cycling este alcatuit in asa fel incat sa imite cat mai bine cursele de ciclism din aer liber.

  • Practicarea acestui sport poate fi la diferite grade de dificultate, permitand astfel dezvoltarea capacitatii cardio-vasculare, andurantei si nu in ultimul rand intarirea intregii musculaturi si a sistemului articular ale membrelor inferioare.

  • Astfel acest tip de antrenament poate fi destinat atat persoanelor care sunt la inceputul unei activitati sportive sau se afla in perioada de recuperare in urma unei accidentari la nivelul unor articulatii ale membrului inferior, precum si sportivilor fe performanta (este o metoda foarte buna de continuare a antrenamentelor triatlonistilor sau ciclistilor in sezonul rece).

  • Nivelul de adrenalina si endorfine secretat pe durata unei ore de cycling, va reduce mult din stresul acumulat in timpul zilei, avand astfel un beneficiu in protejarea de boli cardio-vasculare si nu numai.


ANTRENAMETELE CU ANTRENOR PERSONAL

 

Sunt cele mai recomandate pentru:

  • Persoanele care sunt la inceputul activitatii sportive

  • Persoanelor cu diferite afectiuni care au nevoie de monitorizare si ghidare in a efectua doar acele exercitii care il pot ajuta sa intareasca musculatura intr-un mod armonios si adaptat limitelor sale fizice

  • Persoanelor care se pregatesc pentru un anumit eveniment sportiv si doresc sa obtina perfomanta

 

Importanta antrenorului personal in toate aceste cazuri este data de faptul ca acesta te va ajuta sa alegi tipul de antrenament cel mai bun, pentru a atinge forma ta fizica cea mai buna, adaptata la limitele fizice, la experienta ta sportiva si la obiectivele tale. El va avea grija sa executi cat mai corect toate miscarile, astfel incat riscul de accidentare sa fie cat mai mic; te va motiva, te va ajuta sa iti depasesti anumite limite. Nu in ultimul rand va fi persoana care te va ajuta sa ai grija si de alimentatia ta, un element la fel de important ca si activitatea desfasurata in sala de fitness.

 

Scroll to top